Mbyllur

putting customs icons on a wordpress existing per the attached design and other minor small things

Ky projekt mori 71 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$35 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
71
Pёrshkrimi i Projektit

putting customs icons on a wordpress existing per the attached design and other minor small things

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online