Mbyllur

want to setup my categories and sub categories professionally with related fields and forms.

Ky projekt mori 24 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$219 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

hello my site is simple with basic classifieds features , i want to add

related advanced fields and forms for each category with perfect fucntions without bugs,

let me know if you can work on laravel website.

etmunir.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online