I mbyllur

I want a site to be developed with admin panel like "[url removed, login to view]" with mobile app

Ky projekt ka marrë 20 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej₹10704 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Totali i Ofertave
20
Përshkrimi i projektit

I want a site to be developed with admin panel like "[url removed, login to view]" with mobile app. This site may developed in wordpress , any open source like "osclass" or from scratch.

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online