Mbyllur

I would like to hire a Data Processing Executive

Ky projekt mori 8 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹11424 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

Business is an occupation in can earn profit or loss for the goods and [url removed, login to view] project is software in mobile so properily so plz give me last chance ok sir

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online