Mbyllur

I would like to hire an Engineer

Ky projekt mori 5 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$23 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
5
Pёrshkrimi i Projektit

I need an engineer licensed in Miami to design a clean room that will use a manual filling station to transfer liquids from a 55 gal drum of acetone or alcohol into 1 gallon or qt containeers

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online