Mbyllur

I would like to hire a Shopify Developer

Ky projekt mori 37 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$222 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
37
Pёrshkrimi i Projektit

I need a landing page to be implemented on both my Hebrew and English website (same design)

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online