Përfunduar

Write some software -- 2

Projekti u krye me sukses nga ahmedradwan94 për $166 USD në një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$30 - $250 USD
Kryer pёr
1 ditё
Totali i Ofertave
4
Përshkrimi i projektit

I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows . Name: mapping and motion planning for a diff drive robot using ROS

Describtion:

I need someone who's expert in ROS to do a simple simulations for a diff drive rover that map an environment and navigate through it

This task won't take much time. Several hours maybe.

Kryer nga:

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online