Mbyllur

Hire a C Programmer

Ky projekt mori 24 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$1135 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skill required is C Programming for microchip controllers. I would like a fixed price for this project.

I need to get writen a program for IEI 60870-5-104 protocol for an PIC32MZ1024EFE064 microcontroller.

The program must be very well commented.

The program shall be writen so that aditional modules from Harmony can be added to the code.

The program shall be running as an App, that connects to other drivers through a framework.

I need a price for this project and a time frame for completion

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online