Hapur

Hire a Software Developer

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $4184 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$3000 - $5000 USD
Numri i Ofertave
15
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skill required is Software Development. I am happy to pay a fixed priced and my budget is $250 - $750 USD. I have not provided a detailed description and have not uploaded any files.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online