Hapur

knack

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё me njё buxhet prej $750 - $1500 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. This is mostly finishing a Knack database. I have the original data model and have coded some of it. I just don't have the time to finish it up. I would also like a developer with whom I can have regular contact during the project.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online