Mbyllur

Do some 3D Modelling

Projektin e ka fituar Serdechnyy për €333 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
51
Pёrshkrimi i Projektit

Need to remake a wood grip 3d model (eventually 2) from OBJ format to a format supported in MASTERCAM (STEP-STP-IGES) for running it in my CNC Mill. The current model is a very hi poly model coming out of a 3d laser scan, would need some correction but can definitely be reduced in some points making the job easier. Would love to have it done for the end of the month. Also the new model must precisely follow the old model sizes. Looking forward for someone to help me :)).

U zgjodh:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online