Do some 3D Modelling

 • Statusi Hapur
 • Buxheti £250 - £750 GBP
 • Numri i Ofertave 118

Përshkrimi i Projektit

I'm doing a project, but it can do some 3D modeling, please help. all of the content and how I see, I will give you

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online