Mbyllur

Creo Parametric 3.0 Homework

Ky projekt mori 21 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$54 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
21
Pёrshkrimi i Projektit

I need someone who have an idea how to use Creo Parametric 3.0 Program.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online