Hapur

we want to start a clothing business and we need clothing vendors/wholesale suppliers

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $436 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
6
Pёrshkrimi i Projektit

I'm working on a project ! I I'm wanting to start a business but I'm having trouble finding a wholesale vendor to sell clothes on my website

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online