Hapur

Create an Animation

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $423 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
31
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for someone to do stitching and colour correction on footage generated by the Freedom 360 GoPro rig. I am very familiar with the technical details of the shooting, protune settings, sync etc ...

Here's an example of a job: I send you the 6 videos, and I tell you: I want from minute 1 to minute 2 on scene 1, I want minute 3 to 4 on scene 2, I want minute 7 to 8 on scene 3.

You do the stitching, colour correction, add the titles and send me back the 360 videos.

Can you give me an idea of how you would price this type of work?

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online