Përfunduar

Landing page for [url removed, login to view]

Projekti u krye me sukses nga shizivo përR$135 BRL3 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
R$90 - R$750 BRL
Kryer pёr
3 ditё
Totali i Ofertave
28
Përshkrimi i projektit

Hi, We are looking for a landing page for our Company, attached you will see the design. Once we have the developer, we will grant access to our Zeplin, so you can grab all the colors and assets.

note: the developer has to use the SEOs best practices

Kryer nga:

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online