Si mund t'ju ndihmojmë?

Qendra e Ndihmës së Punëdhënësit

Mësoni çdo gjë që ju duhet të dini rreth postimit dhe përfundimit të projekteve, krijimit të pagesës, zgjedhjes së kandidatit të duhur, dhe lëshimit të pagesave.