Përktheni Tani dhe Shiteni te Klientët Tuaj në Gjuhën e Tyre

72.4%1 e konsumatorëve preferojnë të blejnë produkte nga faqe në gjuhën e tyre

Posto një projekt

Gjeni Publikun Tuaj

A jeni duke i shitur një klientele të gjerë?

Shanset janë që nëse uebsajti juaj është i shkruar ne Anglisht, po kështu janë edhe ato të konkurentëve tuaj. Në fakt përkthimi i uebsajtit është një mënyrë shumë e mirë për të tërhequr më shumë njerëz. 90% e blerësve në internet flasin rreth 13 gjuhë.

Ilustrimi i gjuhëve më të folura së fundmi në gjithë botën.

Zbuloni mundësitë

Filloni me Përkthimin e Uebsajtit Tuaj

Ilustrimi i çeljes së bimës.

Fillon i Vogli

Përkthimi i gjithë faqes sajtit mund të jetë një angazhim i madh. Filloni me faqet kyçe dhe gjuhët që kanë më shumë rëndësi për trafikun dhe shitjet në sajt.

Ilustrimi i një grafiku.

Shiko tek të Dhënat

Përdorni Google Analytics për të kontrolluar ku jetojnë klientët tuaj. Nëse merrni shumë trafik nga Amerika Latine ose Kina, përkthimi i përmbajtjes tuaj në Spanjisht ose në gjuhën Mandarine është një vend i mirë për të filluar.

Ilustrimi i një flamuri me domethënie tungjatjeta.

Punëso një Folës Kombëtar

Sigurohuni që çdo detaj të jetë perfekt, duke punësuar përkthyesin e saktë për projektin tuaj. Postoni një projekt , ose shfletoni në adresarin e freelancer për të gjetur ekspertët më të mirë në botë. Pastaj punësojini, me një klikim të butonit.

Dëshmi

Gjermania është një treg kyç për biznesin tim. Unë përdora Freelancer për të gjetur një Gjermanisht folës të gjuhës amëtare për të përkthyer uebsajtin tim, dhe mbeta shumë i kënaqur me rezultatet.

Emma McCormack

Ilustrimi i një xhami mahnitës

Rrisni Trafikun e Kërkimit me 47%

A e dini se thjesht duke përkthyer uebsajtin mund të rrisni trafikun e kërkimit me 47%2. Google dhe motorrët e tjerë të kërkimit rendisin përmbajtjen bazuar në rëndësinë qe ka për përdoruesit dhe gjuha është një faktor kryesor i renditjes për përdoruesit ndërkombëtarë. 2 Neil Patel

Ilustrimi i një grafiku.

Kapni Tregje të Reja

Sipas Harvard Business Review, 72.1%1 e konsumatorëve shpenzojnë shumicën ose të gjithë kohën në uebsajtet në gjuhën e tyre. Kjo do të thotë që me ofrimin e një faqeje në një gjuhë të vetme, lini automatikisht jashtë një pjesë të madhe klientësh të rinj. 1 Harvard Business Review

Ilustrimi i një personi.

Gjeni profesionistin Freelancer Perfekt

Gjetja e një përkthyesi profesionist s'ka qenë kurrë më e thjeshtë - në fakt duhen vetëm pak minuta. Pergjigjuni disa pyetjeve të thjeshta dhe menjëherë profesionistë freelancer nga e gjithë bota do ftohen të përkthejnë përmbajtjen tuaj në gjuhën e tyre amëtare.

Shisni Produktin Tuaj

Përshtasni produktin tuaj dhe proçesin e shitblerjes sipas konsumatorëve tuaj. Përkthimet fjalë - për - fjalë nuk kanë sukses kur përpiqeni të vendosni një lidhje emocionale. Punësoni një folës të gjuhës amëtare amëtare për t'i dhënë një ndërthurje lokale kopjes së platformës tuaj.

Posto një projekt Punësoni Përkthyesit më të mirë
Animacioni i një uebsajti i përkthyer në gjuhë të ndryshme.

Shmangni Humbjen në Përkthim

Kur lidheni me klientët tuaj në rrjetet sociale ose përmes email-it , sigurohuni që komunikimi juaj të jetë shumë i qartë - mos u ngatërroni me gabimet e Google Translate!

Posto një projekt Shfletoni punët me Përkthim
Animacioni i të thënit tungjatjeta në gjuhë të ndryshme.

Ekspozita e Projekteve

Shfletoni Disa nga Projektet e Përkthimit më të Kërkuara

Përktheni artikullin tim blog Kam një artikull blogu që e kam shkruar në Anglisht dhe më duhet ta përkthej në gjuhën Kineze.
Kerkohet Frëngjisht folës Jam duke kërkuar për një folës frëngjishteje vendas i cili mund të më ndihmojë të flas me klientët nëpërmjet telefonit.
Përktheni uebsajtin tim Më duhen 3 përkthyes të gjuhës amëtare për të rishkruar uebsajtin tim nga Anglishtja në Spanjisht dhe Gjermanisht.
Shkruani 500 fjalë në Italisht Ju lutem shkruani një artikull blog në Italisht me 500 fjalë duke përfshirë kërkimin e fjalëve kyçe lokale.