Profile cover photo
Tani jeni duke ndjekur
Gabim duke ndjekur përdoruesin.
Ky përdorues nuk lejon përdoruesit për ta ndjekur atë.
Ju jeni ndjekës i këtij përdoruesi.
Plani juaj i anëtarësimit lejon vetëm 0 ndjekje. Përmirësoni planin këtu.
U anulua me sukses
Gabim duke çndjekur përdoruesin.
Ju e keni rekomanduar përdoruesin me sukses
Gabim në rekomandimin e përdoruesit.
Diçka shkoi keq. Rifresko faqen dhe provo sërish.
Emaili u verifikua me sukses.
Avatari i Përdoruesit
Flamuri i BRAZIL
salvador, brazil
Aktualisht është 10:13 p.d. këtu
U bashkua janar 19, 2012
0 Rekomandime

Abelmon D.

@abelmon

0,0 (0 përshtypje)
0,0
0,0
0%
0%
Flamuri i BRAZIL
salvador, brazil
Asnjë
Punët e Plotësuara
Asnjë
Brenda Buxhetit
Asnjë
Në Kohë
Asnjë
Shpeshtësia e Rimarrjes në Punë

Kontaktoni Abelmon D. për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Portofoli

Vlerësimet

Ndryshimet u ruajtën
Asnjë vlerësim këtu!

Arsimi

Science Computer

2012 - 2005
(6 years)

Kualifikimet

Actionscript Advanced

iMedia Salvador
AS Programmer

J2EE P

Sun
Java Programmer

Botime

Mapeamento do processo de Modelagem em eXtreme Programming no Dominio de Jogos

VI ERBASE (2006), SBC
Game development involves an heterogenous team and demands a high quality work. At Brazil, some game developers used agile metodologies like eXtreme Programming (XP), at 2004. XP appreciates working software over comprehensive documentation. This papper analyzes how is treated the modeling activity into XP. A case implementation inside this context is shown and a flexible process flow is identified.

Registros da producao de um RPG para o ensino-aprendizagem de Historia

VI SBGAMES (2007), SBC
This paper is presented in a multidisciplinar way, describing the experience of development a Role-playing game(RPG) as a tool for learning the French Revolution, and its documents produced in the fields of audio, design and art; that also mentions the role of pedagogy in the development and narrative that covers all the game.

Kontaktoni Abelmon D. për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Verifikimet

Punonjës i pavarur i preferuar
Identiteti i verifikuar
Pagesa e verifikuar
Numri i telefonit i verifikuar
Emaili i verifikuar
Lidhur me Facebook

Aftësitë më të mira

Shfleto ekspozita të ngjashme

Përdoruesi i mëparshëm Pёrdoruesi Pasardhës
Ftesa u dërgua me sukses!
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.