Foto e kopertinës së profilit
Tani jeni duke ndjekur
Gabim duke ndjekur përdoruesin.
Ky përdorues nuk lejon përdoruesit për ta ndjekur atë.
Ju jeni ndjekës i këtij përdoruesi.
Plani juaj i anëtarësimit lejon vetëm 0 ndjekje. Përmirësoni planin këtu.
U anulua me sukses
Gabim duke çndjekur përdoruesin.
Ju e keni rekomanduar përdoruesin me sukses
Gabim në rekomandimin e përdoruesit.
Diçka shkoi keq. Rifresko faqen dhe provo sërish.
Emaili u verifikua me sukses.
Avatari i Përdoruesit
$15 USD / orë
Flamuri i INDIA
chennai, india
$15 USD / orë
Aktualisht është 7:44 m.d. këtu
U bashkua mars 21, 2009
0 Rekomanadimet

Ajay D.

@ajydss

5,0 (1 review)
0,6
0,6
100%
100%
$15 USD / orë
Flamuri i INDIA
chennai, india
$15 USD / orë
100%
Punët e Plotësuara
100%
Brenda Buxhetit
100%
Në Kohë
Asnjë
Shpeshtësia e Rimarrjes në Punë

.NET Core | DeskTop/Web | ASP.NET MVC | API | SQL

-> Having 15+ years of experience in development. -> Having excellent experience in Development, Enhancement, Maintenance and Production Support projects in Client/Server and Web technologies -> Extensively worked on .NET technologies and SQL Server on both Windows and Web Technologies -> Created stored procedures, functions, Triggers, views, queries, fine-tuning, and database design -> Experience in integrating various payment gateways -> Have experience interacting with customers/users at various levels. -> Ability to work confidently and passionately until the desired outcome is achieved -> Have adhered to the timeline and compliance procedures throughout the life cycle of the project -> Experience in Requirement analysis, Estimation, Resourcing, Onsite-offshore coordination, Project Planning and Project management

Kontaktoni Ajay D. për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Vlerësimet

Ndryshimet u ruajtën
Duke shfaqur 1 - 1 nga 1 përshtypje
Filtroni vlerësimet sipas:
5,0
$20,00 USD
Nice guy, have good grip in .net framework. really appreciate his quick response.
.NET
ASP.NET
Microsoft SQL Server
OAuth
ASP.NET MVC
Avatari i Përdoruesit
Flamuri i Asif J.
@asifjans
3 years ago

Arsimi

BSc Computer Science

University of Madras, India 2004 - 2007
(3 years)

Kontaktoni Ajay D. për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Verifikimet

Punonjës i pavarur i preferuar
Identiteti i verifikuar
Pagesa e verifikuar
Numri i telefonit i verifikuar
Emaili i verifikuar
Lidhur me Facebook

Dёshmitё

vworker.png Foundation vWorker Member
Përdoruesi i mëparshëm Pёrdoruesi Pasardhës
Ftesa u dërgua me sukses!
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.