Foto e kopertinës së profilit
Tani jeni duke ndjekur
Gabim duke ndjekur përdoruesin.
Ky përdorues nuk lejon përdoruesit për ta ndjekur atë.
Ju jeni ndjekës i këtij përdoruesi.
Plani juaj i anëtarësimit lejon vetëm 0 ndjekje. Përmirësoni planin këtu.
U anulua me sukses
Gabim duke çndjekur përdoruesin.
Ju e keni rekomanduar përdoruesin me sukses
Gabim në rekomandimin e përdoruesit.
Diçka shkoi keq. Rifresko faqen dhe provo sërish.
Emaili u verifikua me sukses.
Avatari i Përdoruesit
$25 USD / orë
Flamuri i UNITED STATES
great neck, united states
$25 USD / orë
Aktualisht është 1:27 p.d. këtu
U bashkua mars 16, 2009
0 Rekomanadimet

Brenne

@Brenne

0,0 (0 përshtypje)
0,0
0,0
0%
0%
$25 USD / orë
Flamuri i UNITED STATES
great neck, united states
$25 USD / orë
Asnjë
Punët e Plotësuara
Asnjë
Brenda Buxhetit
Asnjë
Në Kohë
Asnjë
Shpeshtësia e Rimarrjes në Punë
Education 2004 - 2007 University of Texas at Dallas, Richardson, Texas M.A. History of Ideas (degree conferred 2008) Major Field: Modern European Intellectual History Major Field: Antisemitism Minor Field: Literature of the Holocaust Minor Field: Art History 2000 - 2002 Pratt Institute, Brooklyn, New York M.S. Art & Design Education (degree conferred 2002) Thesis: “Swept Under the Tipi: How to Avoid Teaching Stereotypical Imaging of First Nations People.” Major Field: Pedagogy in the studio, museum, and classroom Minor Field: Figurative drawing and painting 1998 - 1999 Tyler School of Art, Temple University, Philadelphia, Pennsylvania B.A. (degree conferred 2000) Magna cum Laude Major Field: Figurative drawing, painting, and printmaking Minor Field: Jewish Studies 1991-1994 El Camino College, Torrance, California Major Field: Fine Art Minor Field: Business Thesis “Swept Under the Tipi: How to Avoid Teaching Stereotypical Imaging of First Nations People.” A study inspired by my teaching experiences with children from the Shinnecock Reservation in Southampton, Long Island (kindergarten through twelfth grade). 1978-1979 New York Institute of Technology, Old Westbury, New York Major Field: Filmmaking Minor Field: Voiceover production and recording June 2006 Woodrow Wilson National Fellowship Foundation Research Grant at the Dallas Holocaust Museum, Dallas, Texas

Kontaktoni Brenne për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Vlerësimet

Ndryshimet u ruajtën
Asnjë vlerësim këtu!

Kontaktoni Brenne për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Verifikimet

Punonjës i pavarur i preferuar
Identiteti i verifikuar
Pagesa e verifikuar
Numri i telefonit i verifikuar
Emaili i verifikuar
Lidhur me Facebook
Përdoruesi i mëparshëm Pёrdoruesi Pasardhës
Ftesa u dërgua me sukses!
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.