Profile cover photo
Tani jeni duke ndjekur
Gabim duke ndjekur përdoruesin.
Ky përdorues nuk lejon përdoruesit për ta ndjekur atë.
Ju jeni ndjekës i këtij përdoruesi.
Plani juaj i anëtarësimit lejon vetëm 0 ndjekje. Përmirësoni planin këtu.
U anulua me sukses
Gabim duke çndjekur përdoruesin.
Ju e keni rekomanduar përdoruesin me sukses
Gabim në rekomandimin e përdoruesit.
Diçka shkoi keq. Rifresko faqen dhe provo sërish.
Emaili u verifikua me sukses.
Avatari i Përdoruesit
Flamuri i BRAZIL
guarulhos, brazil
Aktualisht është 10:25 p.d. këtu
U bashkua janar 23, 2012
0 Rekomandime

Guilherme A.

@guilliaugusto

0,0 (0 përshtypje)
0,0
0,0
0%
0%
Flamuri i BRAZIL
guarulhos, brazil
Asnjë
Punët e Plotësuara
Asnjë
Brenda Buxhetit
Asnjë
Në Kohë
Asnjë
Shpeshtësia e Rimarrjes në Punë

Kontaktoni Guilherme A. për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Portofoli

Vlerësimet

Ndryshimet u ruajtën
Asnjë vlerësim këtu!

Përvoja

3D Artist

Loopix Entertainment
mar 2011 - sht 2012 (1 year, 6 months)
Modeling and painting of high and lowpoly assets for the games.

Web Developer

Hypnotiq Digital Agency
korr 2009 - mar 2011 (1 year, 8 months)
Development of Web applications in the programming and graphical area. Maintenance of layout and programming of websites.

Flash Developer

Astéria Sites and Systems
dhj 2008 - qer 2009 (6 months)
Development of Flash applications in the programming and graphical area.

Arsimi

“Fontaine – Digital Sculpture”

2011 - 2011
(6 months, 18 days)

“Sketch – Character Drawing”

2011 - 2011
(10 months, 3 days)

Workshop with Rafael Grassetti – Character Creation

2011 - 2011
(1 month, 28 days)

Kontaktoni Guilherme A. për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Verifikimet

Punonjës i pavarur i preferuar
Identiteti i verifikuar
Pagesa e verifikuar
Numri i telefonit i verifikuar
Emaili i verifikuar
Lidhur me Facebook
Përdoruesi i mëparshëm Pёrdoruesi Pasardhës
Ftesa u dërgua me sukses!
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.