Foto e kopertinës së profilit
Tani jeni duke ndjekur
Gabim duke ndjekur përdoruesin.
Ky përdorues nuk lejon përdoruesit për ta ndjekur atë.
Ju jeni ndjekës i këtij përdoruesi.
Plani juaj i anëtarësimit lejon vetëm 0 ndjekje. Përmirësoni planin këtu.
U anulua me sukses
Gabim duke çndjekur përdoruesin.
Ju e keni rekomanduar përdoruesin me sukses
Gabim në rekomandimin e përdoruesit.
Diçka shkoi keq. Rifresko faqen dhe provo sërish.
Emaili u verifikua me sukses.
Avatari i Përdoruesit
Flamuri i BULGARIA
sofia, bulgaria
Aktualisht është 6:59 m.d. këtu
U bashkua mars 20, 2009
0 Rekomanadimet

vividtech

@vividtech

0,0 (0 përshtypje)
0,0
0,0
0%
0%
Flamuri i BULGARIA
sofia, bulgaria
Asnjë
Punët e Plotësuara
Asnjë
Brenda Buxhetit
Asnjë
Në Kohë
Asnjë
Shpeshtësia e Rimarrjes në Punë
What do we offer * Complete project management, development, design and support of web sites. 1. The services which we offer in the field of web sites' development cover every single step from the very beginning, up to the realisation of the final product. 2. We provide competent and reliable consultation during the creation of the initial project. 3. For the websites' development we use the most contemporary technologies, such as .NET, PHP, C#, Java, JSP, MySQL, MS SQL, JavaScript, ActionScript, Ajax. 4. The design, we will offer to You, will be entirely suitable to Your needs and requirements, and will represent You in a unique way on the Internet. 5. Building of a user web interfaces using image templates provided by You. We utilize the latest web standards and compliances in the fields of HTML and CSS. 6. For the web sites produced by us, we offer support for different periods of time. We also provide hosting for the completed projects on servers, which are compatible with all used backend technologies. 7. To our customers, who wish to have multilingual sites we offer complete translation and processing of the content into English, German, Italian, Russian and Albanian language. * Integration of existing Content Management Systems or development of new CMS based on customer requirements. * Development of business logic /backend/ and implementation in already existing web interface. * Flash animations, banners and games. * Software design and development of: 1. Applications for mobile devices (Smart Phone, Pocket PC etc.) using technologies like J2ME and .NET Compact Framework. 2. Desktop applications for Windows and Linux with features and functionalities, defined by the customer. Technologies and programming languages like C, C++, C#, .NET Framework, Java, SOAP, SQL databases are being used in the process of developing desktop applications, both server–side and client–side. We also offer integration of installers and automatic updaters, which will ease the deployment and maintenance of the software.

Kontaktoni vividtech për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Vlerësimet

Ndryshimet u ruajtën
Asnjë vlerësim këtu!

Kontaktoni vividtech për punën tuaj

Identifikohu për të diskutuar çdo detaj gjatë bisedës.

Verifikimet

Punonjës i pavarur i preferuar
Identiteti i verifikuar
Pagesa e verifikuar
Numri i telefonit i verifikuar
Emaili i verifikuar
Lidhur me Facebook

Aftësitë më të mira

Shfleto ekspozita të ngjashme

Përdoruesi i mëparshëm Pёrdoruesi Pasardhës
Ftesa u dërgua me sukses!
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.