Publikoni Biznesin Tuaj Online nëpërmjet një Zhvilluesi Uebsajtesh

Qoftë për një blog, dyqan eTregëtie apo uebsajt personal, punësimi i një zhvilluesi freelance për të ndërtuar një uebsajt është mënyra më e mirë për të hapur biznesin tuaj online.

Posto një projekt
Ilustrim i një laptop-i

Posto një projekt

Gjetja e një zhvilluesi ueb freelancer është e shpejtë dhe e thjeshtë. Thjesht postoni një projekt dhe merrni kuotime falas nga zhvilluesit më të mirë në botë në pak sekonda.

Ilustrim i mesazheve të chat-it

Bashkёpunoni

Bisedoni në çat me specialistë zhvillues freelancer për kuotimin dhe eksperiencën e tyre të mëparshme përpara zgjedhjes së fituesit të projektit dhe punësimit të tyre.

Ilustrim i një medalje

Kënaqësi e Garantuar

Paguani në mënyrë të sigurt duke përdorur sistemin tonë të thjeshtë të pagesave milestone duke lëshuar pagesat me faza dhe vetëm kur të jeni 100% të kënaqur që puna është përfunduar.

Modernizoni mënyrën e biznesit tuaj

Ju do të jeni Hapur 24/7

Vendosja e biznesit tuaj online me një uebsajt në dukje profesional është një mënyrë e mirë për të rritur biznesin dhe pjesmarrjen e klientëve pavarësisht vendit ose kohës.

Ilustrim se si uebsajti juaj mund të jetë
Uebsajt i projektuar për $800 USD nga wsiddigui në Freelancer Postoni një Projekt si ky
Ilustrimi i një fari

Shikueshmëria

A e dini se 44% e blerësve online fillojnë të kërkojnë produkte dhe shërbime duke përdorur një motorr kërkimi? Një faqe interneti e mirëmbajtur është çelësi për rritjen e trafikut, klientëve, dhe shitjeve online.

Ilustrim i një radio stacioni

Prekni

Po kërkoni të zgjeroni bazën e klientëve? Mbi 2.4 bilionë njerëz në të gjithë botën përdorin internetin, 90% e të cilëve kanë kryer veprime për blerje ose kanë kontaktuar në një biznes online. Mos humbisni këtë mundësi fitimprurëse.

Ilustrimi i këndit dart dhe shigjeta përkatëse

Konkurs

Dallohuni nga të tjerët me anë të një uebsajti të projektuar mirë dhe një strategjie të qendrueshme për t'u lidhur me klientët tuaj. Rrëzoni muret mes jush dhe konkurrencës dhe reklamoni punën tuaj në tregun online.

Merrni Biznesin Tuaj Lokal Online

A e dini se 85% e konsumatorëve online përdorin internetin për të kërkuar një biznes lokal?

Si pronar i një biznesi lokal , të paturit e një uebsajti të mirë është çelësi për të patur sa më shumë njerëz përreth jush që përdorin uebin për të gjetur kontaktin dhe informacionin e produktit. Mungesa e një uebsajti bën diferencën ndërmjet një klienti që gjen biznesin tuaj dhe nuk di asgjë rreth tij.

Ilustrim i një uebsajti të projektuar për 190$ USD nga creationidea në Freelancer.
Uebsajt i projektuar për $190 USD nga creationidea në Freelancer

Prekni Të Gjithë Cepat e Botës

Publikimi i biznesit tuaj online me një uebsasjt të mirë, do të thotë që s'jeni më i detyruar të bëni biznes vetëm në qytetin tuaj.

Një uebsajt ju lejon të rendisni shërbimet që keni për të ofruar, produktet që keni për shitje, dhe të mblidhni klientë nga konsumatorët e mundshem. Shtoni konsumatorët me një faqe interneti profesionale, duke punësuar një zhvillues freelance sot.

Ilustrim i një uebsajti të projektuar për 120$ USD nga shashankbinjols në Freelancer.
Projektuar për 120$ USD nga shashankbinjols në Freelancer.
Ekspozita e Projekteve

Shfletoni disa nga Projektet e Zhvillimit më të Kerkuarat të Uebsajtit

Ndërtoni një faqe të shpejtë interneti Më duhet të zhvilloj një uebsajt që të duket shumë mirë si në desktop edhe në aparate celulare. Ky uebsajt duhet të jetë i shpejtë, veçanërisht në celular.
Zhvilloni një temë Shtypi. Po publikoj një uebsajt në wordpress, dhe kam nevojë të ndërtoj një temë të personalizuar që përputhet me markën time, përfshirë; faqet e blogut, produktit dhe të kontaktit.
Shtoni funksione në një uebsajt Uebsajti im aktual ka nevojë ti shtohet një funksion i ri. Gjithashtu duhet të mbledh të dhënat e kontaktit të klientëve kur ata bëjnë blerje.
Krijoni një dyqan eTregëtie Më duhet të ndërtoj një uebsajt që ka një dyqan online. Dëshiroj t'i marr pagesat me karta krediti dhe nëpërmjet paypal. Kam 50 produkte gati për t'i shitur.