Website Design for a Consumer Shop

Website Design for a Consumer Shop

Avatari i Përdoruesit
Sneha M.
5,0 (80 përshtypje)
7,2
7,2
Avatari i Përdoruesit
Sneha M.
5,0 (80 përshtypje)
7,2
7,2
4x3-1730576_website_-150.png
This was a website for a consumer shop. I was asked to create a modern, slick, and minimalist design. I used Photoshop to create the design and used WordPress for coding. Design is responsive and website can be seen from any devices.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Sneha M.
5,0 (80 përshtypje)
7,2
7,2
Avatari i Përdoruesit
Sneha M.
5,0 (80 përshtypje)
7,2
7,2
Punësoni Sneha M.
Kopja te kujtesa e fragmenteve nuk u krye, provo sërish pasi të kesh përshtatur lejet.
U kopjua në tabelë
photoshop
wordpress
html
website design
adobe photoshop
9 qer 2021
Sneha M.
5,0 (80 përshtypje)
7,2
7,2
Sneha M.
5,0 (80 përshtypje)
7,2
7,2
Punësoni
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.