Find Jobs
Hire Freelancers

Bashkoju 3% më të mirë të
56 milion profesionistëve të aftë

preferred-freelancer-v2.svg Bëhu një punonjës i pavarur i preferuar
Nëse je udhëheqës në fushën tënde dhe dëshiron akses në projekte me vlera më të larta dhe klientët tanë premium të sipërmarrjeve, atëherë bashkoju programit të punonjësit të pavarur të preferuar. Kur je punonjës i pavarur i preferuar, puna vjen te ti!Kur je punonjës i pavarur i preferuar, puna vjen te ti!
Apliko tani
I preferuar nga

Çoje karrierën në një nivel tjetër

Të qenit një punonjës i pavarur i preferuar do të thotë që je pjesë e një grupi elitë me talentet më të mira, me akses ekskluziv te rekrutuesi, bashkëpiloti™ teknik dhe projektet premium të sipërmarrjeve.
Ilustrimi i ftesës ekskluzive

Ftesa ekskluzive për projektet me vlerë të lartë

Punonjësit e pavarur të preferuar marrin ftesa personale çdo ditë nga ekipi i rekrutuesve për të dhënë oferta te projektet e tyre premium dhe mundësi nga klientët tanë të sipërmarrjes.
Ilustrimi i tarifave paraprake

Thuaji mirupafshim tarifave paraprake

Punonjësit e pavarur të preferuar shijojnë një plan preferencial të pagesës së tarifës, duke paguar vetëm tarifat e komisionit për projektet me rekrutues pas lëshimit të pagesave të planifikuara.
Ilustrimi i mbështetjes premium

Mbështetja premium

Punonjësit tanë të pavarur të preferuar shijojnë mbështetje të personalizuar ekskluzive nga ekipi ynë i PFP.

Si bëhesh punonjës i pavarur i preferuar?

Punonjësit e pavarur që duan të jenë pjesë e programit duhet të përmbushin kërkesat e mëposhtme dhe të kalojnë një provim dhe verifikim gjithëpërfshirës për t'u konsideruar:
Ilustrimi i renditjes së aftësive

3% më i mirë në renditjen e përgjithshme

Punonjësit e pavarur të preferuar janë profesionistë elitë në aftësitë e tyre të zgjedhura.
Ilustrimi i gjurmimit të kohës

Shërbim i jashtëzakonshëm

Ditët e të qenit mesatar kanë mbaruar. Çfarë do të na sjellësh që është e jashtëzakonshme?
Verifiko ilustrimin

Veting i gjerë

Fillimisht duhet të verifikoheni nga Freelancer dhe më pas të ndërmerrni një proces të gjerë intervistash dhe verifikimi.
Ilustrimi i profilit të përsosur

Profili i përsosur

Duhet të kesh një profil profesional dhe portofol me punë të përshtatshme për klientë sipërmarrjeje.
Ilustrimi i punonjësve të pavarur

Historik punësh i pastër

Një historik punësh i suksesit të jashtëzakoshëm pa paralajmërime, penalitete apo vlerësime të këqija
Ilustrimi i certifikohu

Certifikohu

Për t'u kualifikuar duhet të renditesh te provimi i hyrjes te punonjësi i pavarur i preferuar.
Kontrollo kualifikimin tënd tani

Pyetje të shpeshta

Si më kontaktojnë rekrutuesit?

Një rekrutues do të të kontaktojë nëpërmjet bisedës sonë në faqe duke të dërguar lidhjet për projektin. Nëse je i interesuar për projektin që të dërgojnë, ajo që duhet të bësh është të japësh oferta. Nëse nuk je i interesuar, thjesht mund t'i injorosh mesazhet e tyre.

Si të arrij në 3% më të mirë në renditje?

Renditja për secilën prej aftësive bazohet te fitimet dhe vlerësimet e tua në Freelancer në projekte që kanë ato aftësi. Për të rritur renditjen tënde të përgjithshme, duhet të vazhdosh të punosh, duke përfunduar me sukses projekte dhe duke marrë vlerësime të mira.

Të qenit pjesë e programit do të thotë që nuk do të paguaj më tarifa paraprake?

Punonjësit e pavarur të preferuar nuk paguajnë tarifa paraprake për projektet me rekrutues. Për projektet e rregullta, struktura e tarifave mbetet e njëjta.

A duhet të paguaj tarifë për të qenë pjesë e programit?

Hyrja te programi i punonjësve të pavarur të preferuar është falas. Pasi të futesh, për aq kohë sa përmbush kërkesat e përzgjedhjes dhe respekton rregullat, do të mbetesh një punonjës i pavarur i preferuar. Ndryshimi i vetëm është vetëm te projektet me rekrutues, tarifat janë 15%, por siç u përmend më lart, nuk ka pagesa paraprake.
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.