Logo Freelancer Si funksiononShfleto punët Identifikohu Regjistrohu Posto një projekt
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources

Ngreni potencialin tuaj.

verified.svg Verifikohu nga Freelancer.
Çoje profilin në një nivel tjetër duke u bërë i verifikuar nga Freelancer. Çoje profilin në një nivel tjetër duke u bërë i verifikuar nga Freelancer. Distinktivi blu iu tregon njerëzve që llogaria jote është autentike dhe që ke kaluar një proces për të verifikuar identitetin që përfshin një intervistë me video. Verifikohu sot për Verifikuar nga Freelancer merrni akses të menjëhershëm në: -Projekte me vlerë 2,500,00 USD+ - Projektet për orë mbi $50 USD - Të fitosh më shumë vende pune, më lehtë
Sy i hapur

Dallohuni nga turma

Shpenzoni më pak kohë duke kërkuar, më shumë kohë duke fituar. Freelancer-at e verifikuar shpërblehen me një stemë të veçantë dhe shumë të dallueshme që siguron se kilenti vëren ata në fillim, duke rritur shancet e tyre për të fituar projektin. Liini klientët tuaj të vijnë te ju para se të harxhoni ofertat.
Ndërtesat e zyrave të kompanisë

Rrit vetëbesimin

Të qenit i verifikuar nga Freelancer do të thotë që ke kaluar një proces me intervistë me video me stafin e Freelancer. Kjo do të ndihmojë klientët të të njohin si një anëtar të mirëfilltë të Freelancer.
Shënjues parash

Ofertoni për projekte me vlerë 2,500,00 USD+

Verifikuar nga Freelancer lejon qasje ekskluzive në projekte më të gjata, më interesante dhe më të paguara. Vetëm të Verifikuarit nga Freelancer mund të ofertojnë për projekte me vlerë 2,500,00 USD ose më shumë.
Karta e profilit freelancer me shënjuesin e verifikuar dhe vlerësimin e dalluar
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Tregoju klientëve personin pas profilit!

Ofertat e videos është një tipar ekskluziv i I verifikuar nga Freelancer që të lejon të spikatësh në turmë, të fitosh më shumë projekte dhe të fitosh më shumë para!
Regjistro një video 30 sekonda ku i tregon klientit pse je punonjësi i pavarur i përsosur për punën. Oferta jote do të spikatë me kornizë të animuar, duke rritur dukshmërinë e ofertës tënde. Ofertat me video kanë 25% më shumë mundësi të bëjnë biseda dhe të fitojnë!

Të fillosh është e thjeshtë

Listë e plotë në telefon

Çfarë kërkohet?

Që të jesh një anëtar i Verifikuar nga Freelancer, përpara se të aplikoni ju duhet të keni përmbushur këto: • Plotësuar profilin tuaj së bashku me një foto të hedhur se fundmi •Përfunduar verifikimin e telefonit • Përfunduar verifikimin e identitetit (Njihni Konsumatorin Tuaj)
Ora

Sa gjatë do të zgjasë?

Proçesi zakonisht përfundon brenda 24 orësh.
Intinerari nga pika A në pikën B

Çfarë proçesi është?

Është e thjeshtë. Sapo të dorëzoni aplikimin tuaj për tu Verifikuar, një nga agjentët tanë do t'ju kontaktojë për të lënë orar për një telefonatë. Ne do të konfirmojmë identitetin dhe dokumentat tuaja të verifikimit, do të kontrollojmë profilin tuaj në imtësi për t'u siguruar se është në cilësinë më të lartë, dhe t'ju japim stemën blu të Verifikuar.
Tarifa e aplikimit prej $99 USD është e pa kthyeshme, edhe nëse nuk përfundoni duke përmbushur kërkesat për të qënë një Freelancer i Verifikuar. Statusi i verifikuar është subjekti i rinovimit pas skadimit të KYC. Për më shumë informacion, ju lutemi referohuni FAQ.

Fitoni më shumë punë, më thjeshtë

Klientët duan të dijnë se personi me të cilin do të punojnë është serioz rreth karrierës së tyre. Ata do të punojnë me dikë të cilit mund t'i besojnë. Verifikimi nga Freelancer i tregon klientëve se ju keni ndërmarrë hapa ekstra për t'i treguar atyre se ju do të thoni biznes.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.