Find Jobs
Hire Freelancers

Forco avantazhin tënd konkurrues me Sipërmarrjen e Freelancer®.
Avantazhi yt më strategjik, i qëndrueshëm dhe konkurrues është aksesi te talentet. Sipërmarrja Freelancer e çon në një nivel tjetër.

Akseso më të mirin nga mbi 53 milion nga reja më e madhe në botë e forcës së punës, sipas dëshirës dhe sipas kërkesës.

NASA arriti kursime të jashtëzakonshme në kosto (80-99%) krahasuar me metodat tradicionale.
Kërko një demonstrim

Forco avantazhin tënd konkurrues me Sipërmarrjen e Freelancer®.
Avantazhi yt më strategjik, i qëndrueshëm dhe konkurrues është aksesi te talentet. Sipërmarrja Freelancer e çon në një nivel tjetër.

Akseso më të mirin nga mbi 53 milion nga reja më e madhe në botë e forcës së punës, sipas dëshirës dhe sipas kërkesës.

NASA arriti kursime të jashtëzakonshme në kosto (80-99%) krahasuar me metodat tradicionale.
Kërko një demonstrim
Siç është përdorur nga
Sipërmarrja e® Freelancer

Forcë punëtore globale

Freelancer që ka fituar 12 herë çmimin Webby është reja më e madhe e forcës së punës me mbi 55 milion përdorues mbi 247 shtete, rajone dhe territore, në 34 gjuhë dhe 39 monedha. Askush nuk i afrohet nivelit të Freelancer.

Njerëz shumë të aftë, sipas kërkesës

Talenti i nivelit të Sipërmarrjes në mbi 2000 aftësi. Talente kudo në glob ku ka elektricitet dhe internet. Asnjë treg tjetër pune me punonjës të pavarur nuk është aq fleksibël sa Freelancer me mbi 68% oferta pune brenda 60 sekondave.

Pa tarifa

Kompania Freelancer nuk ka tarifa hyrjeje, abonime të detyrueshme, tarifa mujore apo tarifa vjetore. Nuk ka tarifa për të postuar një projekt apo për të hapur një llogari përdoruesi. Komisionet e klientit, si dhe tarifat e përmirsimeve janë gjithashtu të hequra për klientët e rregullt.
Rrjetet e miratuara të talenteve
Akseso talente me cilësi të lartë, të kuruar dhe të verifikuar sipas dëshirës në mbi 2000 fusha aftësish menjëherë:
Krijo renë tënde private të Freelancer me aftësitë, gjuhët dhe vendndodhjet që të nevojiten.
Shkencëtarë të dhënash dhe analiza
Machine Learning
Inxhinierë uebi
Dizajnues
Krijues përmbajtjeje
Marketues
Shërbimet e menaxhuara të Freelancer®
Rekrutuesi i Freelancer
Rehatohu dhe çlodhu ndërkohë që ne të gjejmë talentin më të mirë, shpejt. Nuk ka rëndësi se çfarë kërkesash ke, rekrutuesit tanë ekspertë do të gjejnë punonjësin e pavarur të përsosur për çdo buxhet.
Bashkëpiloti™ teknik
Me ekipin tonë të bashkëpilotit™ teknik mund të përqendrohesh te biznesi yt, ndërkohë që ne kujdesemi për projektin. Na trego se çfarë dëshiron të ndërtosh dhe puno me bashkëpilotët™ tanë teknikë për t'i kthyer ëndrrat në realitet.
Forca e punës në kërkesë
Gjetja, kurimi dhe verifikimi i talenteve sipas dëshirës për ndërtimin e resë tëndë private të personalizuar të Freelancer me çdo aftësi, në çdo vendndodhje, në çdo kohë.
Shërbimet inxhinierike
Talenti si një avantazh strategjik, i qëndrueshëm dhe konkurrues. Shto dhe integro sipas dëshirës një forcë pune virtuale. Bëhu Uber® i industrisë tënde.
Mbi 80% e Fortune 500 përdorin Freelancer®
Organizata të rëndësishme globalisht e zgjerojnë avantazhin e tyre konkurrues me aksesin në talentet globale.

Freelancer fuqizon ekonominë e re, bizneset më fleksibël dhe produktet dhe shërbimet e të ardhmes.
DëshmitëDëshmitë
Qeveria
Freelancer ju shërben agjencive kombëtare më të njohura në botë.

Ne ndihmojmë qeveritë kombëtare të përgatiten për të ardhmen dhe të adresojnë çekuilibrin demografik duke ju ofruar qytetarëve akses te mundësitë globale dhe duke i fuqizuar nëpërmjet zhvillimit të aftësive të avancuara.

Ne i ndihmojmë agjencitë kombëtare të zgjidhin sfida të rëndësishme të vendasve duke deleguar zgjidhje novatore për talentet më të mira të botës.
Administrimi i hapësirës dhe aeronautikës kombëtare
Departamenti i energjisë në SHBA
Departamenti i tregtisë në SHBA
Instituti kombëtar i shëndetit
Byroja e rivendosjes në SHBA
Instituti Kombëtar i Shëndetit të Fëmijëve
Qendrat për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjes në SHBA
Korporata malajziane e ekonomisë dixhitale
Fondi i zhvillimit të burimeve njerëzore (HRDF)
Ne i shtyjmë kufijtë e novacionit njerëzor
NASA dhe Freelancer kanë punuar së bashku që në vitin 2015 për të gjetur zgjidhje për problemet më të ndërlikuara që hasnin astronautët gjatë eksplorimeve më të avancuara të hapësirës.

6,355

Punonjës të pavarur që do të marrin pjesë

137

Shtete pjesëmarrëse

14,025

Dizajne deri më sot

NASA pati kursime të jashtëzakonshme në kosto (80-99%) krahasuar me metodat tradicionale, të implementuara 97% në një gamë të gjerë të programeve federale të hapësirës
NASA | Whitepaper e Harvard
Rezultate të habitshme nga turmat e mëdha që përdorin sfidat e mikro-blerjeve duke përdorur konkurset me punonjësit e pavarur, komunitetet për të gjetur zgjidhje novatore, të ndikueshme dhe me kosto efektive
InSource™ fuqizon avantazhin tënd strategjik më të rëndësishëm
Aksesi te talentet.

InSource™ fuqizon efikasitetin e forcës së punës, lidhjen e kërkesës së brendshme për aftësi me talentin e brendshëm dhe renë më të madhe në botë të forcës së punës sipas dëshirës.

Është reja #1 si platformë për forca pune, duke reduktuar dramatikisht kostot, ndërkohë që ofron shpejtësi të paarritshme dërgesash dhe kohë të shpejtë për të tregtuar.

InSource është një zgjidhje fundore, duke integruar sistemet e menaxhimit të tregtarëve siç është SAP Fieldglass, vërtetimi SSO dhe ekipi i përputhshmërisë.

Flota globale

Ekspertizë dërgesash kudo në botë sipas dëshirës - sipas kërkesës.
Merr kontrollin. Zgjero gjurmët që le. Ndrysho zinxhirin e furnizimit të shërbimit tënd.
Kërkesat e sipërmarrjes Freelancer
Një nga anëtarët e ekipit tonë do të të kontaktojë menjëherë rreth pyetjes tënde.
Nëse ke një problem me mbështetjen e klientëve, shko te Qendra e mbështetjes.
Nëse je një punonjës i pavarur që kërkon të punojë me klientët e sipërmarrjes, shko te Suksesi i talenteve
Duke vendosur detajet tuaja në fushat e kërkuara, ju mundësoni Freelancer t'ju japë shërbimet të cilat zgjidhni.
Ne mund të të kontaktojmë lidhur me oferta të tjera Freelancer.com, sipas politikës sonë të privatësisë.
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.