Album cover design - Micha B.

Album cover design - Micha B.

Avatari i Përdoruesit
Suleyman A.
5,0 (78 përshtypje)
7,4
7,4
Avatari i Përdoruesit
Suleyman A.
5,0 (78 përshtypje)
7,4
7,4
4x3-1553799-cover-art-green-bl.png
This was one of the most enjoying projects for me. I had to push my creativity to get this colorful and fun album cover design. I always will be enjoying this kind of project.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Suleyman A.
5,0 (78 përshtypje)
7,4
7,4
Avatari i Përdoruesit
Suleyman A.
5,0 (78 përshtypje)
7,4
7,4
Punësoni Suleyman A.
Kopja te kujtesa e fragmenteve nuk u krye, provo sërish pasi të kesh përshtatur lejet.
U kopjua në tabelë
graphic design
illustration
photoshop
music
painting
album cover
9 qer 2021

Më shumë nga Suleyman A.

Portfolio item image
Cover Art Design for a Single
by gradynelson
Suleyman A.
5,0 (78 përshtypje)
7,4
7,4
Suleyman A.
5,0 (78 përshtypje)
7,4
7,4
Punësoni
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.