Kawaii Cyberpunk Illustration

Kawaii Cyberpunk Illustration

Avatari i Përdoruesit
Anastasia J.
5,0 (1 review)
3,9
3,9
Avatari i Përdoruesit
Anastasia J.
5,0 (1 review)
3,9
3,9
4x3-1282151-kawaii-cyberpunk.png
Here is my entry for Kawaii Cyberpunk Environment contest. I picked Destroyed Japan. Did a matte painting for the environment illustration and popping the kawaii color palettes on this one.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Anastasia J.
5,0 (1 review)
3,9
3,9
Avatari i Përdoruesit
Anastasia J.
5,0 (1 review)
3,9
3,9
Punësoni Anastasia J.
Kopja te kujtesa e fragmenteve nuk u krye, provo sërish pasi të kesh përshtatur lejet.
U kopjua në tabelë
illustration
graphic design
design
adobe photoshop
adobe illustrator
9 qer 2021

Më shumë nga Anastasia J.

Portfolio item image
Environment Concept:Destroyed Japan
by stacheous
Anastasia J.
5,0 (1 review)
3,9
3,9
Anastasia J.
5,0 (1 review)
3,9
3,9
Punësoni
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.