Spaceship - Logo Design

Spaceship - Logo Design

Avatari i Përdoruesit
Karina Paola C.
4,9 (90 përshtypje)
6,9
6,9
Avatari i Përdoruesit
Karina Paola C.
4,9 (90 përshtypje)
6,9
6,9
4x3-1692733_spaceship.png
This a logo design I made for a contest. It is black and white because the contest holder requested for those colors. These are original designs, like what the employer wants as well.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Karina Paola C.
4,9 (90 përshtypje)
6,9
6,9
Avatari i Përdoruesit
Karina Paola C.
4,9 (90 përshtypje)
6,9
6,9
Punësoni Karina Paola C.
Kopja te kujtesa e fragmenteve nuk u krye, provo sërish pasi të kesh përshtatur lejet.
U kopjua në tabelë
logo design
logo
adobe photoshop
adobe illustrator
logo design and branding
9 qer 2021

Më shumë nga Karina Paola C.

Portfolio item image
Organic Spice - Logo Design
by dgpaolacastaneda
Karina Paola C.
4,9 (90 përshtypje)
6,9
6,9
Karina Paola C.
4,9 (90 përshtypje)
6,9
6,9
Punësoni
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.