Shoe Design

Shoe Design

Avatari i Përdoruesit
Adalberto P.
4,9 (72 përshtypje)
6,6
6,6
Avatari i Përdoruesit
Adalberto P.
4,9 (72 përshtypje)
6,6
6,6
4x3-1480953-shoe-design.png
For this project, the client wanted an artistic design for this style of shoe. They wanted something that will stand out and grab attention.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Adalberto P.
4,9 (72 përshtypje)
6,6
6,6
Avatari i Përdoruesit
Adalberto P.
4,9 (72 përshtypje)
6,6
6,6
Punësoni Adalberto P.
Kopja te kujtesa e fragmenteve nuk u krye, provo sërish pasi të kesh përshtatur lejet.
U kopjua në tabelë
graphic design
photoshop design
3d design
fashion
adobe photoshop
shoes
colorful
10 qer 2021
Adalberto P.
4,9 (72 përshtypje)
6,6
6,6
Adalberto P.
4,9 (72 përshtypje)
6,6
6,6
Punësoni
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.