Design and Rebuild WordPress Site

Design and Rebuild WordPress Site

Avatari i Përdoruesit
Khubaib M.
5,0 (35 përshtypje)
6,6
6,6
Avatari i Përdoruesit
Khubaib M.
5,0 (35 përshtypje)
6,6
6,6
4x3-1803481-wordpress-headphon.jpg
For this project, the client needed a WordPress page refreshed, and will look great both on PC and mobile. They asked me to provide design examples of front-page for the WordPress template upgrade.

Ju pëlqen çfarë shikoni?

Avatari i Përdoruesit
Khubaib M.
5,0 (35 përshtypje)
6,6
6,6
Avatari i Përdoruesit
Khubaib M.
5,0 (35 përshtypje)
6,6
6,6
Punësoni Khubaib M.
Kopja te kujtesa e fragmenteve nuk u krye, provo sërish pasi të kesh përshtatur lejet.
U kopjua në tabelë
graphic design
website design
php
html
wordpress
mobile phone
mobile
redesigning
9 qer 2021
Khubaib M.
5,0 (35 përshtypje)
6,6
6,6
Khubaib M.
5,0 (35 përshtypje)
6,6
6,6
Punësoni
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.