Liv Photography. Mostly nature, mountain and horse photography. Mid West Country girl with a love for outdoors and horses.

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 57

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed for Liv Photography. She is also the brains of a large company.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!