Prep Meals Flyer

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 25
 • Fituesi: Nocturnedesign

Përmbledhja e konkursit

Company Name: Prep Meal Kings

This is a health and fitness related food company.

Recommended Colours:
- Dark Feature: Smoke effect, Black, Gold, White, Grey

Words to use:
- Fresh | Convenient | Delicious | Low Calories
- 'Mobile & Delivery service'
- 'We're here to simplify your life and amplify your health'
- 'Introducing the future of the food industry'
- 'Prices starting from $8.50'
- 'Offering meals for the whole family including a kids range'


Our logo will be attached as well as a couple of other images that can be used

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“GREAT WORK!”

Fotoja e profilit vato2010, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!