#Africa logo for clothing embroidery

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: R200
 • Propozimet e Marra: 39
 • Fituesi: RetroJunkie71

Përmbledhja e konkursit

I am looking to get a very simple logo designed that I plan to embroider onto t-shirts and also formal shirts. The logo should contain a # (in some stylish rendition) and an Africa continent (see the example image). Up to two colours may be used. The logo size should be approximately 1 to 2cm wide/high. Lines on the logo should not be too thin as the logo will be embroidered. Vector submissions (SVG, PDF) are preferred.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!