Create an instagram design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: victorlanz17

Përmbledhja e konkursit

The design needs to be 1080x1080px. I'd like the design be similar colors to my logo.

The attached "new project" is a sample of the information that should be included.

Be creative!

In the Design:
Stock of The Day (RH)
Picture of chart: here: [login to view URL]
List of technical indicators here: [login to view URL]
Stock of the day metrics (Can be seen in the attached PNG)
Logo

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Amazing! he produced great quality work”

Fotoja e profilit drewd96, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!