Diseño de Logotipo Restaurant Campestre Ribera del Rio

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 91
 • Fituesi: nataliajaime

Përmbledhja e konkursit

Necesitamos un LOGO para nuestro Restaurante Campestre. Este se encuentra a las afueras de Lima, y ofrece un ambiente campestre, piscina, areas de juegos, areas verdes.

El nombre del Restaurante es Ribera del Rio.

La pagina web del restaurante es [login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • kssdesign
  kssdesign
  • 1 vit më parë

  #103, #104, #105

  • 1 vit më parë
 • Alefioque
  Alefioque
  • 1 vit më parë

  Hola les presento mi propuesta #59 que contiene tres variantes. Gracias

  • 1 vit më parë
 • AlbertMc
  AlbertMc
  • 1 vit më parë

  Propuesta #42

  • 1 vit më parë
 • joaquinprtss
  joaquinprtss
  • 1 vit më parë

  ¡Échale un vistazo a mi propuesta #25 !

  • 1 vit më parë
 • oca5597403f043e3
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  El logo se busca, deberia ser algo que muestre rustico, campestre

  • 1 vit më parë
 • AlejandroRkn
  AlejandroRkn
  • 1 vit më parë

  #17

  • 1 vit më parë
 • oca5597403f043e3
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Vamos esto recién empieza :)

  • 1 vit më parë
  1. AlejandroRkn
   AlejandroRkn
   • 1 vit më parë

   #16 puedes verificar mi entrada.. gracias!

   • 1 vit më parë
  2. AlejandroRkn
   AlejandroRkn
   • 1 vit më parë

   #17 puedes verificar esta entrada? rgacias

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!