I need someone to design a poster

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: VicentiuK

Përmbledhja e konkursit

I need some graphic design for a poster advertising sale of 2 mobile phones, Samsung J4 & Samsung J6. The poster should have pictures of the phones as well as their specs. There must also be a space to insert custom text that will be clearly visible explaining conditions of the sale.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Vincent was very courteous, and professional and delivered excellent quality of work in a timely manner. ”

Fotoja e profilit vw1594674vw, Seychelles.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!