Logo Design for CLEAR ONLINE MEDIA

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 14
 • Fituesi: contestlover

Përmbledhja e konkursit

need a great, unique and classy logo design for an online media company targeting niche corporate customers and media agencys

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“excellent design and creativity produced by this designer. I am very happy to have them on board. thanks, ”

Fotoja e profilit jposeooutsourcng, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • naumanali001
  naumanali001
  • 10 vite më parë

  I think Contest holder is giving feedback only to contestlover or waiting to select design number 50...Lol.... BTW congrats contestlover

  • 10 vite më parë
 • SEOanalylst
  SEOanalylst
  • 10 vite më parë

  I think Contest holder is giving feedback only to contestlover or waiting to select design number 50...Lol.... BTW congrats contestlover

  • 10 vite më parë
 • iabuqaseam
  iabuqaseam
  • 10 vite më parë

  DEAR SIR PLEAS CHECK MY DESIGN #17, #18.
  THANKS .

  • 10 vite më parë
 • iabuqaseam
  iabuqaseam
  • 10 vite më parë

  DEAR SIR PLEAS CHECK MY DESIGN #11, #12, #9, #8, #7, #6
  THANKS .

  • 10 vite më parë
 • iabuqaseam
  iabuqaseam
  • 10 vite më parë

  #6, #7, #8

  • 10 vite më parë
 • marty1950
  marty1950
  • 10 vite më parë

  Please revies my entries # 1-4. Thank yiou...

  • 10 vite më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!