Logo Design for 3MP3

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Kandidaturat e marra: 388
 • Fituesi: epeslvgry

Përmbledhja e konkursit

Web 2.0 Logo Design for online Music Store

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“@epeslvgry won the contest on 11 July 2011”

Fotoja e profilit Nicolasdec, Brazil.

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!