Logo redesigned

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $55
 • Propozimet e Marra: 64
 • Fituesi: yakuppekdemir

Përmbledhja e konkursit

I need a logo redesigned. This is my logo RPc
If the c can be incorporated that would be great but not fussed if it isn’t.
I’d like it for T-shirt logos, masculine and feminine design.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • yakuppekdemir
  yakuppekdemir
  • 1 vit më parë

  Hello. I'm waiting for you to confirm the Transfer Agreement. I want to deliver your logo. Have a nice day.

  • 1 vit më parë
 • Markmendoza12
  Markmendoza12
  • 1 vit më parë

  Please check #13

  • 1 vit më parë
 • moeezshah451
  moeezshah451
  • 1 vit më parë

  please check #10

  • 1 vit më parë
 • spaceidea00
  spaceidea00
  • 1 vit më parë

  Sir, Please check #3 #4 #5 & #6.Thank you

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!