Make a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $25
 • Propozimet e Marra: 79
 • Fituesi: Aminahwaseem

Përmbledhja e konkursit

The name of my business is Silver lining complete care..

Need some type of logo for Silver lining.. im thinking a cloud with some hands around the cloud. Not really sure

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Everything was great”

Fotoja e profilit asiamason83, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!