/need a logo for gaming channel

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: divisionjoy5

Përmbledhja e konkursit

My channel is called "Zombie r3v3ng3", I would love some kind of zombie and the text in a cool font. I like bold lines and colours, like sports teams logos

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“loved the design”

Fotoja e profilit rooey23, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!