Mbyllur

Need article writers from USA or Australia

Ky projekt mori 35 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$42 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 AUD
Numri i Ofertave
35
Pёrshkrimi i Projektit

Need writers from USA or Australia only!

Please bid, on going weekly work.

Please bid per 1000

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online