Mbyllur

Do some 3D Modelling

Projektin e ka fituar sarahmostafa22 për €30 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
26
Pёrshkrimi i Projektit

Hi I am looking for a freelancer who will supply 3D visualizations in Google Sketch Up. Long term cooperation. Right now We have 2 visualizations ahead of us. We are an international Sports Family Sports Festival called Wannado form 05/2017 a new identity will be introduced right now you can also see Festival Sportacek.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online