I mbyllur

Migrate Magento To a New Server, Magento 1.9.x to 2.2 and Magento SSL Configuration

Ky projekt ka marrë 94 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej$557 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$250 - $750 USD
Totali i Ofertave
94
Përshkrimi i projektit

1. Migrate a Magento 1.9.x website to a new server

2. Migrate the Magento 1.9.x website to Magento 2.2

3. Install the SSL certificate at the new Magento 2.2 at new server

Everything need to be migrated to another server than upgraded to 2.2 then we need to install the SSL cert., we will check the site before it get live.

Any questions, please ask.

Aftёsi tё Kёrkuara

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online