Mbyllur

Convert *.STL file of human head to NURBS, convert to *.STEP files - 20/04/2017 00:22 EDT

Projektin e ka fituar harishgokulred për $35 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

I have *.stl models of the human head ( includes skull the skull have 4 components and, skin, and only orbital fat and eye). I can convert it to solid part, but it is hard to modify in Solidworks since the part is complicated.

I need very minor modification to mesh as well, cover two small hole in the skull ( it probably take less than 10 min for expert)

I would like someone to convert it to NURBS, in (*stp ) which I could modify using SolidWorks ( I want to get rid of triangles and have it as NURBS). I want a smooth surface without all the subdivision created by the mesh.

The maximum budget is 100$.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online