E-book cover Artwork

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €10
 • Propozimet e Marra: 15
 • Fituesi: Anojka

Përmbledhja e konkursit

The e-book is about why music students/musicians of all ages should study music theory. The target customer will be in the UK, Ireland and the USA.
The title is 'Getting into Tune with Music Theory'
For the prize, payment will be increased if the artwork is of a high standard.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Thanks for your many revisions to get the job done well. ”

Fotoja e profilit SylviaAM, Ireland.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ajmal32150
  ajmal32150
  • 1 vit më parë

  hi sir pliz check my entry #15

  • 1 vit më parë
 • SylviaAM
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  I have 12 entries so far and I would like to see more...financial prize given to winner

  • 1 vit më parë
 • espaciom
  espaciom
  • 1 vit më parë

  #increaseprize #guaranteed

  • 1 vit më parë
  1. SylviaAM
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   looking forward to your entry

   • 1 vit më parë
 • YNessy
  YNessy
  • 1 vit më parë

  #guaranteed please

  • 1 vit më parë
  1. SylviaAM
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   looking forward to your entry

   • 1 vit më parë
 • JAABstudios
  JAABstudios
  • 1 vit më parë

  What aspect ratio do you need? 12*9, 1*1, etc

  • 1 vit më parë
  1. SylviaAM
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   I need an aspect that is big and looks like a typical portrait book - do what you think is best...

   • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!