Logo Freelancer
Si Funksionon
Shfletoni Punët
Identifikohuni
Regjistrohuni
Postoni një Projekt

Realizojeni
me Freelancer

Gjeni frymëzim për idenë tuaj më të madhe të ardhshme
Ky wordpress project kushton
dhe kërkoi 6 ditë për t'u përfunduar
$275 USD
undefined

Realizojeni
me Freelancer

Imazh i Hero
Ky wordpress project kushton
dhe kërkoi 6 ditë për t'u përfunduar
$275 USD
Të gjitha Dizenjim Website Mobile Dizenjim Grafik Dizenjim Logosh Modelim 3D Ilustrim Krijo markë Dizajn Produkti Dizajn Paketimi Wordpress
Ju keni ruajtur një send në koleksionin tuaj.
Ju keni ruajtur një send në koleksioni tuaj.
Ju e keni pëlqyer tashmë këtë objekt.
Ju e keni mospëlqyer tashmë këtë objekt.
Pati një gabim duke u përpjekur për të pëlqyer/mospëlqyer këtë send. Ju lutem rifreskoni faqen dhe provoni përsëri.
Ju keni pëlqyer një send.

Ide wordpress të përzgjedhura për ju

Puna e dalluar nga freelancer-at tanë më të mirë
Imazhi i sendit të portofolit
Book Publishing Website
nga syrwebdevelopmen
Imazhi i sendit të portofolit
Redesign for a Food Delivery App
nga KishanSunar
Imazhi i sendit të portofolit
Homepage Mockup - Life Insurance Co.
nga webninjaz
Imazhi i sendit të portofolit
Air Conditioning Website
nga majadzunja45
Imazhi i sendit të portofolit
Design and Rebuild WordPress Site
nga khubaib411
Imazhi i sendit të portofolit
Mockup Design for a Food Website
nga AmaniHaki
Imazhi i sendit të portofolit
WordPress Site for a Beverage Co.
nga nownilanjan
Imazhi i sendit të portofolit
WordPress Development
nga taposmukherjee25
Imazhi i sendit të portofolit
Landing Page + Product Page
nga Berkcivelek
Imazhi i sendit të portofolit
Build a Coaching Website
nga mnislamsaju2
Imazhi i sendit të portofolit
Website Design for an African NGO
nga ahmedshafiqqq
Imazhi i sendit të portofolit
Mockups for E-commerce Site
nga urfi
Imazhi i sendit të portofolit
Blogger Template
nga MubarakHossein
Imazhi i sendit të portofolit
Landing Page for Interview Tool
nga blackeye77
Imazhi i sendit të portofolit
WordPress Redesign
nga gravitygraphics7
Imazhi i sendit të portofolit
Website Design for a Consumer Shop
nga sneha15112018

Artikujt e lidhur

Mësoni gjithçka rreth wordpress
Posteri i Artikullit Kryesor
How to create a very pretty WordPress website with Elementor
Thanks to Elementor anyone can transform Wordpress into a stunning drag and drop website builder. We'll show you how.
14 min lexim
14 min lexim
Imazhi i Artikullit
How to get a Wordpress template designed
10 min lexim
Imazhi i Artikullit
Our 10 favorite free WordPress templates
7 min lexim
Imazhi i Artikullit
Wix vs WordPress: Who wins the website wars?
12 min lexim
Imazhi i Artikullit
How to get a Wordpress template designed
Imazhi i Artikullit
Our 10 favorite free WordPress templates
Imazhi i Artikullit
Wix vs WordPress: Who wins the website wars?

Fito para duke punuar freelance

Projektet më të fundit wordpress
Translation and alignment RTL Issues in IOS that works in Arabic and English
$30 – 250 USD
Postuar 3 minutes ago
Hi, Solve translation and alignment RTL Issues in an IOS that works in Arabic and English I have an AdForest app - Classified Native IOS, which is fully functional and excellent in English language, but in arabic language there are problems with :- 1- The appearance of translation of some words such as Categories, Taxonomy and the main menu. 2-The alignment of the application in the Arabic language must be in the right direction. 3- Customize a font type to the Arabic language Note: 1- The app works using Rest-api from the WordPress site, and Translation is done through WPML 2- The Android application works perfectly in both languages and has no issues 3-It is preferred that the person worked on this type previously Or someone who works on the language of Swift, Rest-api and WordPress Thank you
PHP Mobile App Development iPhone WordPress Swift PHP Mobile App Development
+3 më shumë
çmim fiks
2 oferta
3,4
(2 reviews)
Wordpress site with gatsby JS front end
$30 – 250 USD
Postuar 5 minutes ago
I would like an experienced wordpress pro to convert an existing vanila wordpress website to a headless wordpress website with a gatsby js front end.
PHP JavaScript WordPress CSS GatsbyJS PHP JavaScript
+3 më shumë
çmim fiks
10 oferta
5,0
(68 reviews)
Conversion tracking - Google Ads to Wordpress
$30 – 250 USD
Postuar 10 minutes ago
Hi, we need someone with experience with Wordpress, Google Ads and Ecwid. Who can work with us to connect the conversion tracking from our Google Ads account, to Wordpress. This is only a milestone towards long-term relationship.
Website Design Google Adwords WordPress eCommerce Website Design Google Adwords
+2 më shumë
çmim fiks
4 oferta
5,0
(1 review)
We need a good web designer in our firm
$5 000 – 10 000 USD
Postuar 14 minutes ago
We need a professional web designer that has a good wordpress,php knowledge that can design our website using UI design. Kindly note that all our products would also be on the website and we want an attractive website to match with our products.
PHP Website Design Graphic Design WordPress HTML PHP Website Design
+3 më shumë
çmim fiks
12 oferta
0,0
company website
$10 – 30 USD
Postuar 15 minutes ago
we need a website for fitness and sports wears...
PHP Website Design Graphic Design WordPress HTML PHP Website Design
+3 më shumë
çmim fiks
14 oferta
0,0
Rest APi Wordpress
~$14 – 22 USD për orë
Postuar 20 minutes ago
Buongiorno, abbiamo bisogno di creare un sistema su wordpress che possa prendere dei dati da un DB con REST API o SOAP. Il Sistema dovrà successivamente duplicare i template con i dati su altri siti
PHP WordPress HTML RESTful API PHP WordPress
+2 më shumë
Rekruter
tarifa për orë
7 oferta
0,0
Write a complete wordpress manual
$30 – 250 USD
Postuar 24 minutes ago
I need a complete Wordpress guide in * .DOC format complete with images and description. The guide must be customized with the logo and references of my Web Agency. The guide, as well as in English, should also be done in Italian. An html version for our website would be much appreciated, but not essential.
WordPress Word HTML Italian Web Page Writer WordPress Word
+3 më shumë
çmim fiks
18 oferta
5,0
(186 reviews)
Paid Membership pro plugin customization
$30 – 250 USD
Postuar 31 minutes ago
I want to add several functions to "Paid Membership Pro" plugin in wordpress. All requirement docs are written by japanese. So you can translate japanese with even google translator. And you have to complete it by 4/23. Budget is 50$ ~150$. So, I need WordPress Expert with Plugin customization. Please read the following ppt file. Please write "WP Plugin master" in top of your bid. Best Regards.
PHP WordPress Plugin PHP WordPress
+1 më shumë
çmim fiks
9 oferta
0,0
Shiko më shumë
Logo Freelancer
Albania / Shqip
Ndihma & Mbështetja
Profesionist Freelancer
Kategoritë
Projekte
Konkurse
Profesionistë Freelancer
Sipërmarrje
Programi Freelancer i Zgjedhur
Administrimi i Projektit
Punë Lokale
Foto në Çdovend
Ekspozitë
API për Zhvilluesit
Verifikohuni
Rreth
Rreth nesh
Si Funksionon
Siguria
Investitori
Harta e sajtit
Kuotime
Lajme
Kushtet
Rregullorja e Privatësisë
Kushtet e Përdorimit
Rregullorja e Privatësisë
Kodi i Sjelljes
Tarifat dhe Çmimet
Aplikacione
Logja e Apple App Store
Logo Google Play
Kopjimi në tabelë dështoi,Ju lutem rifreskoni këtë faqe për të ndryshuar lejen tuaj.
U kopjua në tabelë
Përdorues të Regjistruar Numri i Punëve të Postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 141 959 042)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 141 959 042)
There is no internet connection